Val Dieu salade op de BBQ

Salade Val Dieu

Misschien wint de foto geen schoonheids prijs, maar het is wel erg lekker! Een salade met een Val Dieu kaasje. Natuurlijk moet je wel geluk hebben dat dit kaasje dan in de regio te verkrijgen is, maar ook lekker met brie.

Wat heb je nodig voor 2 personen?

  • Een Val Dieu kaasje
  • Druiven
  • Sla melange
  • Honing
  • Een halve appel
  • Walnoten
  • Stokbrood

En nu?

Eigenlijk is het niet eens een beschrijving waard, omdat het zo simpel is. Maar toch! Doe het Val Dieu kaasje in een aluminium foliet met wat honing, vouw deze dicht en zet dit op de BBQ. In de tussentijd kun je de druiven en appel snijden. Leg dit allemaal op een bordje, als de kaas klaar is (als hij licht gesmolten is) doe je deze op de salade. Heerlijk met een stokbroodje erbij! Simpeler kan het bijna niet.