Boeken om te lezen op de camping

Niks lekkerders dan voor je tentje of caravan een boek lezen. Het zonnetje gaat langzaam onder, een glas wijn en wat lekkers. Heerlijk! Nu al zin in de zomer. In het kader van voorpret, hier al een aantal boeken tips. Uiteraard heb ik ze zelf gelezen.

De supermarkt survival gids

De supermarkt survival gids had ik het liefste in een ruk uitgelezen. Omdat het zo interessant vond, heb ik het af en toe neer gelegd zodat ik het niet in een keer uit zou lezen haha. Alle in’s en out’s over de supermarkt. Welke trucjes gebruiken ze om je te verleiden? En wist je dat biologisch vaak juist slechter is voor het milieu? Het boek leest heerlijk weg en ik viel van de ene verbazing in de andere. Ik raad hem iedereen aan om te lezen. Gedeeltelijk zodat je een bewustere keuze kunt maken in de supermarkt maar vooral omdat ik smul van deze trucjes.

De moed van imperfectie

Deze stond al een tijdje op mijn lijstje om te kopen, online was het boek 20 euro. Toen ik een keer met de trein ging zag ik hem op het station bij de ako voor 12.99! Ik heb hem dan ook meegenomen. Het boek is nog niet helemaal uit, maar ik kan al wel verklappen dat het erg prettig geschreven is. Het leest makkelijk weg, is humoristisch maar ook serieus.

Als je lastig dingen kant loslaten en perfectionistisch bent, is dit een prettig boek!

Dan neem je toch gewoon een nieuwe

Heel eerlijk? Ik ben nog niet begonnen in dit boek. Het boek heb ik Nick cadeau gedaan voor zijn verjaardag. Het spreekt me enorm aan en ik ga ook snel beginnen met lezen! Als ik het boek uit heb, zal ik jullie uiteraard vertellen wat ik er van vond. Het is een boek wat gaat over huisdieren, de liefde en lol die je met je huisdier kan beleven. Maar ook de verdrietige kanten.


Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt


Dingen die je alleen maar ziet als je om je heen kijkt is het meest “zweverige” boek uit het rijtje. Je moet er wel van houden! Ik vond het een fijn boek, het is niet zo’n groot boekje en daardoor neem je het makkelijk mee. Het is geschreven door een boeddhistische monnik. In de omschrijving staat:

Koreaanse megabestseller over spirituele wijsheid en het belang om rust te vinden in een drukke wereld van een van de invloedrijkste boeddhistische leermeesters van dit moment.

Het spirituele vind ik zelf wel meevallen. Ook dit boek leest makkelijk weg en er staan zeker wijsheden in waar ik iets aan heb.


Hopelijk hadden jullie iets aan mijn boeken tips! Heb jij nog boeken tips? Ik hoor ze graag, want boeken heb je nooit genoeg.