Loonse & Drunense duinen

Vandaag ging de wekker om 06:30 en met enige moeite zijn we uit bed gegaan. Het plan was om met zonsopgang te ontbijten bij de Loonse en Drunense duinen. Dus in alle vroegte broodjes gesmeerd, een klein gasbrandertje mee en in de auto. Op de weg naar de duinen werden we al verrast met de mooiste luchten, in ieder geval niet voor niks vroeg op gestaan!

Eenmaal aangekomen in de Loonse en Drunense duinen waren we de eerste – niet heel verrassend, zo vroeg. We parkeerden de auto bij Bosch en Duin en liepen naar het losloop gebied. Ik denk toch wel een van Josje haar lievelings plekken. Heerlijk rennen door het zand en overal even snuffelen.

loonse en drunense duinen

Rust

Wat een rust! Je hoorde de vogeltjes fluiten en er was verder nog niemand anders. In de middag kan het in de duinen behoorlijk druk zijn (wat ook leuk is, want heel veel hondjes!) maar dit is ook fijn. We hebben een dekentje neergelegd, het gasbrandertje aangezet en genoten van alle geluiden en het uitzicht.

loonse en drunense duinen

Na ons ontbijt en wandeling (inmiddels alweer 1,5 uur verder) zijn we weer weg gegaan. Het is echt een aanrader om een keer zo vroeg ergens naar toe te gaan. Even geen andere mensen, alleen de vogeltjes die je hoort en de mooiste luchten. Het kostte even moeite om ’s ochtends op te staan maar dan heb je ook wat! Wat zou het heerlijk zijn om een keer in de Loonse en Drunense duinen te kamperen!

loonse en drunense duinen