Flow Reizen

Sinds een jaar heb ik een Flow abonnement. Iedere flow en iedere flow special krijgt ik in mijn brievenbus. Iedere keer is dit weer een feestje. Het papier dat ze gebruiken, de interessante artikels en uiteraard ook de goodies. Ik hou ervan! Deze keer viel de flow reizen op de mat.

Wat staat er in?

Een heleboel reisadresjes, maar ook verhalen van vakanties die tegen vielen. Tips en trics om alleen op vakantie te gaan. Super leuk: een offline boekje. Hier staan bijvoorbeeld 5 tips voor een social detox in, interviews en kleine opdrachtjes. Leuk om op de camping te doen!

Leuke adresjes

Uiteraard vind je Camping Oosterberg tussen de leuke adresjes! Verder staan er weinig campings in maar wel hele toffe andere accomedaties. Na de flow te hebben gelezen, heb ik een “wish list” opgesteld. Een aantal persoonlijke favorieten die ik heb opgeslagen – voor als we vakantie plannen gaan maken.


Tiengemeten – Sluiswachtershuisje
Zoals de naam het al doet vermoeden: het is een sluiswachters huisje. Het sluiswachters huisje zit op een eiland en je gaat er dan ook naar toe per boot. Verder is het een autoluw eiland. Het huisje is omringd door de natuur. Heerlijk om een weekendje te vertoeven!

België – Gent – Sleepstreet
Ik ben nog niet heel vaak in Gent geweest – de laatste keer was een fiasco. Na een lange zoektocht voor iets te eten kwamen we terecht in een tourist trap. Vies. Leuk om op herkansing te gaan in een mooi appartement. De appartementen zijn vintage ingericht – hier hou ik van!

België – Voerstreek – Chateau Cortils
Oorspronkelijk kom ik uit de buurt van Valkenburg. Nog steeds kom ik hier graag, om familie te bezoeken of om op vakantie te gaan. Chateau Cortils is omringd door groen, ik zie me hier al samen wandelen met Nick en onze labrador.

Leipzig – Meisterzimmer
Wauw, deze kamers! Leipzig stond nog niet op mijn lijstje van vakantie bestemmingen maar nu wel. Alleen al voor het verblijf. Wat een prachtige kamers. Het ligt niet midden in de stad maar je kunt er een fiets huren, en dan ben je er zo. Hier wil ik zeker naar toe in 2019!

Genoeg te bezoeken weer, in 2019. Een leuke flow special met handige tips en het offline boekje is zeker leuk om mee te nemen op vakantie.